Vragen?
Bel 035 – 2400 252

Schrijf je in voor de derde editie van de Nationale Makelaar Awards

Geschreven op:
5/7/2023
Lees verder

Wie zijn de beste makelaars van Nederland in 2023? Dat horen we op de derde editie van de Nationale Makelaar Awards. Net als vorig jaar heeft De Nationale Makelaar Awards awards in 6 categorieën. Ook heeft elke award weer passende criteria gekregen. De Nationale Makelaar Awards worden uitgereikt op 23 november. Schrijf je nog tot en met 28 september in voor één van de awards.

6 awards die je wilt winnen

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Elke categorie krijgt één winnaar. De onafhankelijke jury bepaalt de 3 genomineerden in elke categorie en dé uiteindelijke winnaar. Dit zijn de 6 categorieën:

1. Beste Social

Het beste merk op social media

2. Beste Website

De beste makelaarswebsite

3. Beste Grown-up

De beste Grown-up

4. Beste Start-up

De beste Start-up

5. Beste Innovatie

De beste nieuwe (digitale) dienst of product

6. Beste Marketing

De beste marketingcampagne

Voor wie?

De Nationale Makelaar Awards is voor alle bedrijven die actief zijn in de makelaardij. Van makelaars en woningplatforms tot bedrijven die innovatieve oplossingen aanbieden in de makelaardij.

Win-win

De Nationale Makelaar Awards is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste makelaars van Nederland. Eerdere winnaars gebruiken de Nationale Makelaar Awards voor hun publiciteitscampagne, én als USP waarom klanten voor hun moeten kiezen. Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. Bekijk hier de toolkit voor de winnaars en genomineerden.

Dit is de tijdlijn

  • De inschrijving sluit op: 28 september
  • Bekendmaking van de 3 genomineerden per categorie: 11 oktober
  • De ticketverkoop voor de uitreiking start op: 24 augustus
  • De uitreiking van de Nationale Makelaar Awards is op: 23 november

Meer weten?

Bekijk hier de 6 awards en de nieuwe criteria.